Επιθεωρητής Τραπεζών από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ), ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για σύμβαση εργοδότησης ορισμένης διάρκειας (1 έτος), με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα έτος, ως ακολούθως:
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ/ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

  1. Προηγούμενη 5ετής επαγγελματική πείρα στο χρηματοπιστωτικό τομέα σχετική με τα καθήκοντα της θέσης.
  2. Πανεπιστημιακός τίτλος στα Οικονομικά ή Χρηματοοικονομικά ή Τραπεζικά (Banking) ή στη Λογιστική ή σε άλλο συναφές θέμα και
  3. Μέλος Σώματος Επαγγελματιών Λογιστών που είναι αποδεκτός από το Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ)όπως πχ:
  • The Institute of Chartered Accountants in England and Wales.
  • The Association of Chartered Certified Accountants.
  • The American Institute of Certified Public Accountants (συμπεριλαμβανομένης της απαιτούμενης πείρας από το ΣΕΛΚ).

Σημείωση: Άτομα που κατέχουν πείρα πέραν των 10 ετών στον Τραπεζικό τομέα δεν είναι απαραίτητο να είναι Μέλη Σώματος Επαγγελματιών Λογιστών που είναι αποδεκτά από το ΣΕΛΚ νοουμένου ότι κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο σε συναφές θέμα με τα καθήκοντα της θέσης.

  • Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και της Αγγλικής Γλώσσας.
  • Πολύ καλή χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και λογισμικών προγραμμάτων.
  • Πολύ καλή γνώση των τρεχόντων τραπεζικών και οικονομικών θεμάτων.
  • Αναλυτική σκέψη και άριστη ικανότητα σύνταξης εκθέσεων.
  • Εμπιστευτικότητα, εχεμύθεια και διακριτικότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση BSRD@centralbank.gov.cy το αργότερο μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα καθήκοντα της θέσης και άλλους όρους της σύμβασης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Τράπεζας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.centralbank.gov.cy  ή να απευθύνονται στο τηλέφωνο 22 714394.

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close