Καίτη Γκρέυ: Πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε στο σπίτι της

Η Καίτη Γκρέυ συμπλήρωσε τον Μάιο έναν αιώνα ζωής στο σπίτι της, ανάμεσα στα αγαπημένα της πρόσωπα. Όμως, πριν από ένα δεκαήμερο περίπου, η τραγουδίστρια – θρύλος εισήχθη επειγόντως στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο λόγω εγκεφαλικού.

Όπως είπε η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, στις επικοινωνίες της με τηλεοπτικές εκπομπές, το θέμα της υγείας της Καίτης Γκρέυ είναι πολύ σύνθετο λόγω της ηλικίας της και έχουν ειδοποιηθεί σχετικά οι συγγενείς της.

Όμως, σήμερα έγινε γνωστό ότι η Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο και μάλιστα, πριν επιστρέψει στο σπίτι της, δέχτηκε στο νοσοκομείο την επίσκεψη της κομμώτριά της για να την περιποιηθεί.

Κατά σατανική σύμπτωση, την ώρα που οι γιατροί έκριναν ότι η γιαγιά της μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι της, με την φροντίδα των δικών της, στο νοσοκομείο μπήκε η Αγγελική Ηλιάδη. Η εγγονή της Καίτης Γκρέυ, έκανε εισαγωγή σε νοσηλευτικό ίδρυμα όπως μας έδειξε η ίδια σε insta story που ανέβασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Super Κατερίνας», η τραγουδίστρια αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα το οποίο ξεπεράστηκε και πλέον αναρρώνει και αυτή στο σπίτι της.

 

scroll to top