Σεμινάρια για νέους από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς  συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης και στήριξης των νέων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας,  ξεκινά συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (Τμήμα Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής), υλοποιώντας πρόγραμμα με την ονομασία «Τριπτόλεμος» για νέους από 24 έως και 40 ετών.

Τα  τέσσερα σεμινάρια βραχείας εκπαίδευσης που θα λειτουργήσουν, είναι τα ακόλουθα (είκοσι άτομα ανά τμήμα):

  1. Αμπελουργία- Οινολογία
  2. Δενδροκομία και Νέες Δενδρώδεις Καλλιέργειες
  3. Μελισσοκομία
  4. Αιγοπροβατοτροφία- Γαλακτοκομία

Τα σεμινάρια θα γίνονται τρεις ημέρες την εβδομάδα (Τρίτη και  Πέμπτη, ώρες 17:00 έως 21:00 και Σάββατο, πρωί ή απόγευμα, ώρες 10:00 έως 14:00 ή 17:00 έως 21:00) κατά το χρονικό διάστημα, από   την Πέμπτη 15.11.2012   έως και  την Πέμπτη 20.12.2012.

Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται, από τη Δευτέρα 22.10.2012 έως και την Παρασκευή  9.11.2012, είτε:

1.Με επί τόπου επίσκεψη στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς ( Αχαρνών 417, Αγ. Ελευθέριος, ώρες: 09:00- 14:00, γραφείο 135)

2.  Ηλεκτρονικά στο  e-mail: a.katsarou@neagenia.gr

Σε περίπτωση  υποβολής μεγαλύτερου αριθμού αιτήσεων από τον αριθμό συμμετεχόντων που προβλέπεται ,θα πραγματοποιηθεί κλήρωση.

Οι εκπαιδευόμενοι που θα επιλεγούν, θα καταβάλλουν ποσό συμμετοχής (50€) που θα κατατεθεί σε λογαριασμό του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθήνας.

Για περισσότερες  πληροφορίες:

Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Δ/νση Αναπτυξιακών Πρωτοβουλιών Απασχόλησης,  

  Τμήμα Αναπτυξιακών Δραστηριοτήτων Νεολαίας

Κατσαρού Άρτεμις  210-2599434

Πανταζή Αθηνά  210-2599432

Για να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close