Διδακτικό Προσωπικό στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

Το Τμήμα Στρατιωτικών Επιστημών της ΣΣΕ προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να υποβάλει αίτηση για την πλήρωση θέσης Ειδικού Επιστήμονα για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών της κατά το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2012-2013, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, πλήρους ή μερικής απασχόλησης για τη «Μηνιαία αποζημίωση του Επιστημονικού Προσωπικού του Π.Δ. 407/80», την Εγκύκλιο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους υπ’ αριθ. 2/72757/002/03, στα παρακάτω γνωστικά αντικείμενα σπουδών:

Τομέας 1: Θεωρητικών Επιστημών (Θέσεις & Εξάμηνο).
1. Δύο (2) θέσεις Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο.Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Πτυχίου στην Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία με μεταπτυχιακό δίπλωμα ή με εξαιρετική τεχνική εμπειρία στη διδασκαλία της γαλλικής γλώσσα με ιδιαίτερη έμφαση στη στρατιωτική ορολογία.

2. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Κοινωνιολογία», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Κοινωνιολογία ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο γνωστικό πεδίο της Κοινωνιολογίας. Συνεκτιμώμενο προσόν η διδακτική και ερευνητική
εμπειρία στις στρατιωτικές εφαρμογές.

3. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με πλήρη απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Συνταγματικό Δίκαιο», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Νομική Επιστήμη ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο γνωστικό αντικείμενο της Νομικής Επιστήμης. Συνεκτιμώμενο προσόν η διδακτική και ερευνητική εμπειρία σε ανάλογα ζητήματα στρατιωτικού ενδιαφέροντος.

4. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Διοικητικό Δίκαιο», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Νομική Επιστήμη ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο γνωστικό αντικείμενο της Νομικής Επιστήμης Συνεκτιμώμενο προσόν η διδακτική και ερευνητική εμπειρία σε ανάλογα ζητήματα στρατιωτικού ενδιαφέροντος.

5. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Νομική Επιστήμη ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο γνωστικό αντικείμενο της Νομικής Επιστήμης. Συνεκτιμώμενο προσόν η διδακτική και ερευνητική εμπειρία στις στρατιωτικές εφαρμογές.

6. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Διεθνείς Στρατιωτικοί Οργανισμοί – Θεσμικές και Οικονομικές Πτυχές», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Πολιτική Επιστήμη και Δημόσια Διοίκηση ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στη γνωστική περιοχή των Διεθνών Σχέσεων και της Δημόσιας Διοίκησης ή Επιστήμονες ανεγνωρισμένου επιστημονικού κύρους που να διαθέτουν εξαιρετική τεχνική εξειδίκευση και εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο που αποδεικνύεται με αντίστοιχο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα και τουλάχιστον τριετή ερευνητική ή διδακτική εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο της θέσης.

7. Δύο (2) θέσεις Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Αν. Καθηγητή με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Στρατιωτική Διοίκηση και Ηγεσία», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Στρατιωτική Επιστήμη ή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ, με ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο της Διοίκησης ή Επιστήμονες ανεγνωρισμένου επιστημονικού κύρους που να διαθέτουν εξαιρετική τεχνική εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο που αποδεικνύεται με την πλήρη φοίτηση σε Σχολή Πολέμου (Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου) ή στη Σχολή Εθνικής Άμυνας και τριετή διδακτική προϋπηρεσία σε ΑΕΙ ή ΑΣΕΙ.

8. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Αν. Καθηγητή με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Πολεμική Θεωρία και Ανάλυση – Επιχειρησιακές Εφαρμογές (Πολεμική Τέχνη)», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Στρατιωτική Επιστήμη ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ, με ειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο της Επιστήμης του Πολέμου ή Επιστήμονες ανεγνωρισμένου επιστημονικού κύρους που να διαθέτουν εξαιρετική τεχνική εξειδίκευση και εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο που αποδεικνύεται με τη φοίτηση σε Σχολή Πολέμου (Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου) ή Σχολή Εθνικής Άμυνας και τριετή διδακτική προϋπηρεσία σε ΑΕΙ ή ΑΣΕΙ.

9. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με μερική απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Διοικητική Μέριμνα», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι Αξκοί εν ενεργεία ή Επιστήμονες ανεγνωρισμένου επιστημονικού κύρους που να διαθέτουν εξαιρετική τεχνική εξειδίκευση και εμπειρία στη γνωστική περιοχή που αποδεικνύεται με τη φοίτηση σε Σχολή Πολέμου (Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου) ή Σχολή Εθνικής Άμυνας ή αντίστοιχο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα και, τουλάχιστον, τριετή διδακτική προϋπηρεσία σε ΑΕΙ ή ΑΣΕΙ.

10. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση και με γνωστικό αντικείμενο «Γεωπολιτική», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στην Πολιτική Επιστήμη ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ, με έμφαση στη γεωπολιτική ανάλυση και θεωρεία.

Τομέας 2: Φυσικών Επιστημών (Θέσεις & Εξάμηνο).
11. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Φυσική των Lasers και Εφαρμογές», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Φυσική ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο. Συνεκτιμώμενο προσόν η διδακτική και ερευνητική εμπειρία στις στρατιωτικές εφαρμογές.

Τομέας 3: Μαθηματικών και Επιστημών Μηχανικού(Θέσεις & Εξάμηνο).
12. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Μέθοδοι Λήψης Αποφάσεων», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού πανεπιστημίου ή πολυτεχνείου στη θεματική περιοχή της Επιχειρησιακής Έρευνας και των Ποσοτικών Μεθόδων ή ισότιμου τίτλου ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές.

13. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Καθηγητή με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Μαθηματικά», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού πανεπιστημίου με ιδιαίτερη έμφαση στη θεματική περιοχή των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών ή ισότιμου τίτλου ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ. Συνεκτιμώμενο προσόν η διδακτική και ερευνητική εμπειρία στις στρατιωτικές εφαρμογές.

14. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρονικά», για το χειμερινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού πανεπιστημίου ή πολυτεχνείου στη θεματική περιοχή των Ηλεκτρονικών ή ισότιμου τίτλου ξένου πανεπιστημίου ή πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές.

15. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Διαχείριση Πληροφοριακών Συστημάτων Διοίκησης», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού πανεπιστημίου ή
πολυτεχνείου στη θεματική περιοχή του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή ισότιμου τίτλου ξένου πανεπιστημίου ή πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές.

16. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Ασφάλεια και Διαχείριση Πληροφορίας και Πληροφοριακού υλικού», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος Ελληνικού Πανεπιστημίου ή Πολυτεχνείου στην περιοχή της στην περιοχή της Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας ή Διαχείριση Πληροφορίας ή ισότιμου τίτλου ξένου πανεπιστημίου ή πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές.

17. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού πανεπιστημίου ήπολυτεχνείου στη θεματική περιοχή του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Η/Υ και Πληροφορικής ή ισότιμου τίτλου ξένου πανεπιστημίου ή πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές

18. Μία (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Διαχείριση Επιχειρησιακών Πόρων», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος ελληνικού πανεπιστημίου ή πολυτεχνείου στη θεματική περιοχή των Logistics ή της Οικονομετρίας ή των Εφαρμοσμένων Μαθηματικών ή ισότιμου τίτλου ξένου πανεπιστημίου ή πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές.

19. Μια (1) θέση Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρονικά και Στρατιωτικές Επικοινωνίες», για το εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος Ηλεκτρολόγου Μηχανικού στη θεματική περιοχή Ηλεκτρονικής-Τηλεπικοινωνιών ελληνικού πολυτεχνείου ή ισότιμου τίτλου ξένου πολυτεχνείου ανεγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό πεδίο με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές ή Επιστήμονες ανεγνωρισμένου επιστημονικού κύρους που να διαθέτουν εξαιρετική τεχνική Εξειδίκευση και εμπειρία στο γνωστικό αντικείμενο που αποδεικνύεται με την πλήρη φοίτηση σε Σχολή Πολέμου (Ανωτάτης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου) ή Σχολή Εθνικής Άμυνας και, τουλάχιστον, τριετή διδακτική προϋπηρεσία σε ΑΕΙ ή ΑΣΕΙ.

Τομέας 4: Φυσικής και Πολιτισμικής Αγωγής (Θέσεις & Εξάμηνο).
20. Δύο (2) θέσεις Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Πετόσφαιρα», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Πτυχίου στη Φυσική και Πολιτισμική Αγωγή ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου ανεγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ με ειδικότητα στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο και με εξαιρετική τεχνική εμπειρία.

21 Δύο (2) θέσεις Π.Δ. 407/80 στη μισθολογική βαθμίδα του Λέκτορα με πλήρη απασχόληση, με γνωστικό αντικείμενο «Γενική Φυσική Αγωγή», για το χειμερινό και εαρινό εξάμηνο. Οι ενδιαφερόμενοι να είναι κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στη Φυσική και Πολιτισμική Αγωγή ελληνικού πανεπιστημίου ή ισότιμο τίτλο ξένου πανεπιστήμιου αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ στο αντίστοιχο γνωστικό αντικείμενο με έμφαση στις στρατιωτικές εφαρμογές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία της Κοσμητείας του Τμήματος Στρατιωτικών Επιστημών της ΣΣΕ, κάθε εργάσιμη ημέρα από 09:00 έως 14:00 ώρα, και στα τηλέφωνα: 210-890-4217-18, email: hamarakij@sse.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα της Σ.Σ.Ε.: www.sse.gr.

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close