Αιτήσεις εξπρες για 461 μόνιμους και εποχικούς σε δήμους, ΕΛΓΑ, υπουργεία

dioikitikos

13 στην Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών ανακοινώνει την πρόσληψη 13 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 1 έτους με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Θα προσληφθούν: 1 ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, 6 ΔΕ Νοσηλευτών/Βοηθών Νοσηλευτών και 6 ΔΕ Κοινωνικών Φροντιστών. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ελ. Βενιζέλου 125, Νεάπολη, Τ.Κ. 56728 Θεσσαλονίκη, απευθύνοντας την στην Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης – Συκεών (ΚΕΥΝΣ).

5 στην Κοινωνική Μέριμνα Δήμου Κηφισιάς

Η Κοινωνική Μέριμνα Δήμου Κηφισιάς ανακοινώνει την πρόσληψη 5 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών. Οι θέσεις είναι: 1 ΠΕ Παιδιατρος, 1 ΤΕ Νοσηλευτης/ΤΡΙΑ, 1 ΤΕ Κοινωνικων Λειτουργων, 1 ΔΕ Οδηγων (με άδεια Γ΄ κατηγορίας) και 1 ΥΕ Εργατες Γενικων Καθηκοντων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωνικη Μεριμνα Δημου Κηφισιας, Διονύσου 73 & Γορτυνίας, Τ.Κ 14563, Κηφισιά Ν. Αττικής, υπόψη κ.κ. Σαμαλτάνη Κυριακής και Μήλη Παναγιώτας (τηλ. επικοινωνίας: 2108019633, 2106231638 & 2106233315).

7 στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Ιωαννιτών

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ιωαννιτών ανακοινώνει την πρόσληψη 7 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Οι θέσεις είναι: 1 ΠΕ Παιδίατρων, 1 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 2 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, 2 ΔΕ Μαγείρων και 1 ΥΕ Γενικών Καθηκόντων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) Δήμου Ιωαννιτών, Αβέρωφ 6, Ιωάννινα, ΤΚ. 45221,Νομός Ιωαννίνων, υπόψη γραφείου Πρωτοκόλλου (τηλ. επικοινωνίας: 2651054260).

28 γυμναστές στο Δήμο Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη για την υλοποίηση των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» περιόδου 2021-2022, ανακοινώνει την πρόσληψη 25 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών και με ωριαία αποζημίωση. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που μπορούν να προμηθεύονται από την ιστοσελίδα του Δήμου, και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά, συνοδευόμενη με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΕΝΑ και ΟΧΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: prosopiko_ekt@nikaiarentis.gov.gr, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Παναγή Τσαλδάρη 10, Νίκαια, Τ.Κ. 18450, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού Αορίστου Χρόνου – Έκτακτου Προσωπικού (τηλ. επικοινωνίας: 2132075304).

12 θέσεις στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας

Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) προτίθεται να συνάψει 12 Συμβάσεις Μίσθωσης Έργου με εξειδικευμένο έκτακτο επιστημονικό προσωπικό. Οι υποψήφιες/οι καλούνται να υποβάλουν αίτηση, όπου θα αναφέρεται ευκρινώς η θέση ενδιαφέροντός τους (κωδικός θέσης), η οποία θα συνοδεύεται από πλήρη φάκελο δικαιολογητικών, ήτοι: α) Βιογραφικό σημείωμα, β) Φωτοτυπία 2 όψεων ταυτότητας, γ) Φωτοαντίγραφα των τίτλων σπουδών από τα οποία θα προκύπτει και ο βαθμός πτυχίου – διπλώματος, δ) Βεβαιώσεις Προϋπηρεσίας, ε) Απαραίτητα δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύεται η γνώση ξένης γλώσσας, ε) Ό,τι άλλο κρίνουν οι υποψήφιες/οι ότι άπτεται των απαιτούμενων προσόντων και εκτιμούν ότι θα βοηθήσει στην επιλογή τους. Οι µεταπτυχιακοί και διδακτορικοί τίτλοι σπουδών, όπως και ο βασικός τίτλος σπουδών, εφόσον αποκτήθηκαν στο εξωτερικό, θα πρέπει να είναι αναγνωρισµένοι από τον ∆ΟΑΤΑΠ. Οι εν λόγω τίτλοι θα πρέπει να συνοδεύονται από πιστοποιητικό αναγνώρισης του ΔΟΑΤΑΠ καθώς και αντιστοιχία της βαθμολογικής κλίμακας αυτού με τη βαθμολογική κλίμακα των ημεδαπών τίτλων. Οι αιτήσεις με τα συνοδευτικά στοιχεία θα πρέπει να κατατεθούν ή να αποσταλούν ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, από την 23/12/2021, με καταληκτική ημερομηνία παραλαβής στα γραφεία του ΚΑΠΕ την 7/1/2022 και ώρα 14:00 στη Δ/νση: Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας, 19ο χλμ. Λεωφόρος Μαραθώνος, 19009 Πικέρμι Αττικής, υπόψη κας Αικ. Μπεχράκη, με την ένδειξη: Αίτηση για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με Συμβάσεις Ανάθεσης Έργου, για την εκτέλεση Προγραμμάτων που υλοποιεί το ΚΑΠΕ.

7 γυμναστές στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου για την υλοποίηση των προγραμμάτων «Άθληση για Όλοτς» περιόδου 2021-2022, ανακοινώνει την πρόσληψη 7 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σύμβαση ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών και με ωριαία αποζημίωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την προκήρυξη και την αίτηση από την ιστοσελίδα του Δήμου Χερσονήσου (https://www.hersonisos.gr/) και να την καταθέσουν αυτοπροσώπως με όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Χερσονήσου(Κ.Ε.Δ.Χ.) στην Πρώην Αμερικάνικη Βάση Γουρνών από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 09:00-13:00 καθώς και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου kedh-sports@hersonisos.gr.Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

4 μηχανικοί στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών ανακοινώνει την πρόσληψη 4 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών. Οι θέσεις είναι: 1 ΠΕ Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, 1 ΠΕ Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, 1 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (Προωθητήρων Γαιών) και 1 ΥΕ Εργατών-τριων. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Οργάνωσης και Λειτουργίας – Διεύθυνση Οικονομικού – Υποδιεύθυνση Οικονομικού – Ανθρωπίνων Πόρων Περιφερειακής Ενότητας Σερρών – Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων και Υποστήριξης, Τ.Κ.62100 – Σέρρες, υπόψη κα. Κυριακής Πεταλά (τηλ. επικοινωνίας: 2321350341).

6 εποχικοί στο Δήμο Σερρών

Ο Δήμος Σερρών ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό έξι (6) ατόμων, για την υλοποίηση της πράξης “Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σερρών με παράρτημα ΡΟΜΑ” στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020» – ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 098 «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ», διάρκειας ενός (1) έτους από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.12 και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (prosopikou@serres.gr), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σερρών, Κ. Καραμανλή 1, Τ.Κ.62100, Σέρρες, απευθύνοντας στο Τμήμα Προσωπικού (Γραφείο 11), υπόψη Καραγιανίδη Δημήτριο (τηλ. Επικοινωνίας: 2321350111 ή 127).

Από 13 Γενάρη οι αιτήσεις για 101 μόνιμες θέσεις

Ξεκινά στις 13 Ιανουαρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για 101 μόνιμες θέσεις Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Τουρισμού και στο Ελληνικό Κτηματολόγιο Ν.Π.Δ.Δ. (Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης). Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην προκήρυξη. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει στις 28 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Όσοι υποψήφιοι κληθούν από το Α.Σ.Ε.Π. πριν την σύνταξη των προσωρινών πινάκων κατάταξης και διοριστέων/προσληπτέων πρέπει μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών που ορίζεται από το Α.Σ.Ε.Π., να υποβάλουν σεηλεκτρονική μορφή (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤ΄) σύμφωνα με σχετική Ανακοίνωση που θα εκδοθεί τα απαιτούμενα κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, για την απόδειξη των προσόντων, των κριτηρίων ή/και των ιδιοτήτων τους, που λαμβάνονται υπόψη βάσει της αιτήσεώς τους για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητάς στους πίνακες κατάταξης, ήτοι: 1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή των κρίσιμων σελίδων του διαβατηρίου (δηλ. αυτών όπου αναφέρονται ο αριθμός και τα στοιχεία ταυτότητας του κατόχου) ή των δύο όψεων της άδειας οδήγησης ή των κρίσιμων σελίδων του ατομικού βιβλιαρίου υγείας οποιουδήποτε ασφαλιστικού φορέα. Αν από αυτά δεν προκύπτει η ημερομηνία γεννήσεως πρέπει να προσκομισθεί και πιστοποιητικό ή βεβαίωση γεννήσεως. 2. Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή οι ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους. Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι δεν προσκομίσουν, τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, για την απόδειξη των προσόντων, των κριτηρίων ή/και των ιδιοτήτων που δηλώνουν με την αίτηση συμμετοχής τους στη διαδικασία και που λαμβάνονται υπόψη για την κατάταξή τους στους οικείους πίνακες, διαγράφονται από αυτούς. Η δεκαήμερη προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών ορίζεται από το Α.Σ.Ε.Π. με σχετική προς τούτο ανακοινωση. Υποψήφιος ο οποίος δεν υποβάλλει στο Α.Σ.Ε.Π., μετά τη σχετική ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, σε ηλεκτρονική μορφή τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλείεται από την περαιτέρω διαδικασία.

Αιτησεις εως 30 Δεκεμβρίου για 50 μόνιμες προσλήψεις

Σε εξελιξη είναι οι αιτήσεις για την προκήρυξη του ΑΣΕΠ 11κ/2021 για 50 προσλήψεις στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο και στο Εθνικό Τυπογραφείο (Προεδρία της Κυβέρνησης) ως εξής: Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), τρεις (3) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΠΕ Καλλιτεχνων-Γλυπτων, ΠΕ Μηχανικων (ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού) και ΠΕ Τεχνικων ΕΚΔΟΣΕΩΝ. Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), είκοσι επτά (27) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΤΕ Γραφικων Τεχνων (Εκτυπωτων – Βιβλιοδετων), ΤΕ Γραφικων Τεχνων (Φωτοστοιχειοθετων), ΤΕ Γραφιστων, ΤΕ Ηλεκτρολογων, ΤΕ Ηλεκτρονικων,ΤΕ Μηχανικων (ειδικότητα Ηλεκτρολόγου Μηχανικού),ΤΕ Μηχανικων (ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού) και ΤΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ. Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), είκοσι (20) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΔΕ Βιβλιοδετων, ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτων, ΔΕ Μηχανοτεχνιτων, ΔΕ Πιεστων Λιθογραφων/Λιθογραφων και ΔΕ Ψυκτικων. Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική). Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων, της παρούσας, πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις Γενικες Οδηγιες Συμπληρωσης – Υποβολής Ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 14 Δεκεμβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 30 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή. Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του άρθρου 8 του ν. 1599/1986 και η ανακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων επισύρει τις προβλεπόμενες ποινικές και διοικητικές κυρώσεις.

150 γεωπόνοι και κτηνίατροι στον ΕΛΓΑ

Ο Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατό πενήντα (150) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Περιφερειακών Υποκαταστημάτων (ανά την Επικράτεια) του ΕΛ.Γ.Α. που εδρεύει στην Αθήνα της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα Αθηνών Νομού Αττικής, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων: 140 ΠΕ Γεωπόνων και 10 ΠΕ Κτηνιάτρων. Οι υποψήφιοι γεωπόνοι οφείλουν να προσκομίσουν: α) Πτυχίο ή δίπλωμα Γεωπόνου Τμήματος: Αγροτικής Ανάπτυξης ή Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης ή Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής ή Βιοτεχνολογίας ή Γεωπονίας ή Γεωπονίας Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής ή Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος ή Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας ή Γεωργικής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας ή Γεωργικής Οικονομίας ή Γεωργικών Βιομηχανιών ή Εγγείων Βελτιώσεων και Γεωργικής Μηχανικής ή Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής ή Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών ή Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων ή Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου ή Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής ή Ζωικής Παραγωγής ή Φυτικής Παραγωγής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ ή ταυτόσημο κατά περιεχόμενο ειδικότητας πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ ή Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας. β) Βεβαίωση Συνδρομής Νομίμων Προϋποθέσεων Έναρξης Άσκησης του Γεωτεχνικού Επαγγέλματος ειδικότητας Γεωπόνου ή Βεβαίωση Άσκησης Γεωτεχνικού Επαγγέλματος ειδικότητας Γεωπόνου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΛ.Γ.Α. – Κεντρική Διοίκηση, Μεσογείων 45, T.Θ. 14103 – Τ.Κ. 115 10 – ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, υπόψιν κας Μ. Ματαράγκα (τηλ. επικοινωνίας: 210 – 7490497, 506).

15 θέσεις στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών του υποέργου 3 «Αρχαιολογικές εργασίες» της πράξης «Οδικός άξονας Καλλονής –Πέτρας (Α΄ ΦΑΣΗ)». Θα προσληφθούν: 2 ΠΕ Αρχαιολόγοι, 1 ΠΕ Μηχανικός ειδικότητας Τοπογράφου, 1 ΤΕ Διοικητικού – Οικονομικού, 1 ΔΕ Σχεδιαστής, 2 ΔΕ Συντηρητής Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης, 2 ΔΕ Εργατοτεχνίτης και 6 ΥΕ Εργάτες. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση efales@culture.gr, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Σαπφούς 22, Τ.Κ. 81131, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου, υπόψιν κ. Παχού Ευφροσύνης (τηλ. επικοινωνίας: 22510- 22087, 22510-40716), εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερολογιακών ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 27-12-21 έως 31-12-21).

15 γυμναστές στη Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών

Η Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» περιόδου 2021-2022, ανακοινώνει την πρόσληψη 15 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών και με ωριαία απαζημίωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την προκήρυξη από την επίσημη ιστοσελίδα του ΝΠΔΔ «Δημοτική Φροντίδα Αχαρνών» (www.difa.gr) και από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αχαρνών (www.acharnes.gr ) και να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής καταθέτοντας όλα τα δικαιολογητικά τους αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση npdd .11@ gmail. com από 27/12/2021 και για δέκα (10) εργάσιμες ημέρες έως και την 10/01/2022.

15 γυμναστές στο Δήμο Ιλίου

Ο Δήμος Ιλίου για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» περιόδου 2021-2022, ανακοινώνει την πρόσληψη 15 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών και με ωριαία αποζημίωση. Οι ενδιαφερόμενοι Π.Φ.Α που επιθυμούν να απασχοληθούν στα ΠΑγΟ, υποβάλλουν αίτηση, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: (sox@ilion.gr), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην έδρα του Δήμου, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ, Κάλχου 48-50, Ίλιον, Τ.Κ. 13122, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

24 γυμναστές στον Οργανισμό Πολιτισμού Δήμου Αθηναίων

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» περιόδου 2021-2022, ανακοινώνει την πρόσληψη 24 Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών και με ωριαία αποζημίωση. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι: 1. Αίτηση με έντυπο κριτηρίων επιλογής. 2.  Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία στα προγράμματα, η επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, ή απόκτηση άλλου πτυχίου, μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κλπ.3.   Δήλωση του ν. 1599/86 ότι είναι άνεργος/η και ότι τα στοιχεία στην αίτηση και στο βιογραφικό είναι αληθή. 4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται ότι γνωρίζει και μπορεί να διδάξει το σύνολο των αντικειμένων ορθοσωμική, βάρη, aerobic, pilates, yoga (και όχι μεμονωμένα κάποιο από αυτά και αφορά όσους θα επιλέγουν να εργαστούν στη συγκεκριμένη εξειδίκευση).

9 τεχνίτες στο Δήμο Καρπάθου

Ο Δήμος Καρπάθου ανακοινώνει την πρόσληψη 9 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών. Οι θέσεις είναι: 1 ΔΕ Ηλεκτρολόγων (εναεριτών), 1 ΔΕ Τεχνιτών Υδραυλικών, 1 ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρων [Γ΄ (C) κατηγορίας – με κάρτα ψηφιακού ταχογράφου], 1 ΥΕ Εργατών ύδρευσης – αποχέτευσης και 5 ΥΕ Εργατών καθαριότητας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά ηλεκτρονικά (protokollo@karpathos.gr).

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close