Συνεργάτης στη Μονάδα Καινοτομίας – Επιχειρηματικότητας του Διεθνούς Παν. Ελλάδας

Για Υποβολή Πρότασης Σύναψης Σύμβασης Μίσθωσης Έργου Ιδιωτικού Δικαίου Για Την Παροχή ‘Εργου στο αντικείμενο:Ακαδημαϊκός συνεργάτης μονάδας καινοτομίας – επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος».
Η επιτροπή διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Μονάδα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος», στον άξονα προτεραιότητας 2: «Αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης και προώθηση της κοινωνικής ενσωμάτωσης στις 3 περιφέρειες σταδιακής εξόδου», μέσω του επιχειρησιακού προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» 2007-2013, με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο -ΕΚΤ) και εθνικών πόρων, με επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Ιωάννη Βλαχάβα, καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής του ΑΠΘ και μέλος της διοικούσας επιτροπής του ΔΙΠΑΕ, προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση ανάθεσης έργου για διάστημα ενός έτους (με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του εν λόγω έργου) και με προϋπολογισθέν ποσό 3.000 ευρώ, εξωτερικό συνεργάτη που πληροί συγκεκριμένα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα.
Γίνονται δεκτές οι προτάσεις που θα κατατεθούν και θα πρωτοκολληθούν μέχρι την Παρασκευή 21-9-2012 και ώρα 14.30 στις κτηριακές εγκαταστάσεις του ΔΙΠΑΕ, 14ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, 57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη.
Η αναλυτική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η οποία περιλαμβάνει τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για κάθε αντικείμενο παρεχόμενου έργου καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβολής πρότασης, έχει αναρτηθεί στον ιστοχώρο του ΔΙΠΑΕ (www.ihu.edu.gr).

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close