Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για σπουδαστές σχολών του υπ. Τουρισμού

Την πραγματοποίηση της πρακτικής άσκησης θέρους 2019 των σπουδαστών/σπουδαστριών και καταρτιζομένων των Εκπαιδευτικών Μονάδων του Υπουργείου Τουρισμού ενέκρινε η Υπουργός Τουρισμού.

Αναλυτικά:

  1. Σπουδαστές/Σπουδάστριες Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης: από 1.7.2019 έως 30.9.2019 (90 ημέρες).
  2. Καταρτιζόμενοι IEK έως εξής:
  • Οι καταρτιζόμενοι ΙΕΚ Α΄ έτους, των ειδικοτήτων «Ειδικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας», «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας», «Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής» πραγματοποιούν πρακτική άσκηση 480 ωρών, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί εντός της χρονικής περιόδου από 3.6.2019 έως 15.9.2019.
  • Οι καταρτιζόμενοι ΙΕΚ Β΄ έτους, της ειδικότητας «Ειδικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» πραγματοποιούν πρακτική άσκηση 240 ωρών του μαθήματος Δ΄ εξαμήνου «Πρακτική Άσκηση» και 480 ώρες πρακτικής άσκησης, που μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός της χρονικής περιόδου από 22.4.2019 έως 15.9.2019.
  • Οι καταρτιζόμενοι ΙΕΚ Β΄ έτους, της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας» πραγματοποιούν πρακτική άσκηση 60 ωρών του μαθήματος Δ΄ εξαμήνου «Πρακτική Άσκηση» και 480 ώρες πρακτική άσκηση, που μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός της χρονικής περιόδου από 21.5.2019 έως 15.9.2019.
  • Οι καταρτιζόμενοι Β΄ έτους ΙΕΚ, της ειδικότητας «Τεχνικός Αρτοποιός- Ζαχαροπλαστικής» πραγματοποιούν πρακτική άσκηση 90 ωρών του μαθήματος Δ΄ εξαμήνου «Πρακτική Άσκηση» και 480 ώρες πρακτική άσκηση, που μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός της χρονικής περιόδου από 14.5.2019 έως 15.9.2019.

Δείτε τη σχετική απόφαση εδώ

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close