ΠΡΟΣΟΧΗ! Η αγγελία αυτή είναι παλαιότερη των δύο μηνών και ενδέχεται να μην ισχύει.

Δημοσιογράφοι από το «Εuronews» στην Αθήνα

To euronews συνεχίζει να αναπτύσσεται και προχωράει στην 12η έκδοσή TOU: τα Ελληνικά
Για τη νέα αυτή έκδοση, το euronews προσλαμβάνει: ΔΙΓΛΟΣΣΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ (Α/Γ) ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ -Με σύμβαση αορίστου χρόνου με Έδρα την Αθήνα (Ελλάδα). Στοιχ. Αγγελίας: JB/MP/NE/201206
Καθήκοντα:
Έρευνα, σύνταξη, προσαρμογή και μίξη θεμάτων σε αρμονία με το συντακτικά ύφος του καναλιού υπό την επίβλεψη του Υπεύθυνου Γραφείου. Παρέμβαση οποιαδήποτε στιγμή απευθείας για την κάλυψη καθημερινών και έκτακτων γεγονότων. Σύνταξη και προσαρμογή θεμάτων για μετάδοση μέσω WEB.

Προσόντα:
4ετείς σπουδές στη δημοσιογραφία ή σε αντίστοιχο κλάδο, σημαντική εμπειρία στο ραδιοτηλεοπτικό τομέα, εξαιρετική γενική κουλτούρα και βαθιά γνώση της διεθνούς πολιτικής, αθλητικών, οικονομικών. Ευρωπαϊκών και πολιτιστικών θεμάτων. Δίγλωσσος(η): Ελληνικά – Αγγλικά και/ή Γαλλικά. Γνώση επιπλέον ευρωπαϊκής γλώσσας θα συνεκτιμηθεί. Ελάχιστη δημοσιογραφική εμπειρία δύο ετών.

Ικανότητες:
Ικανότητα άμεσης αντίδρασης και διαχείρισης έκτακτων γεγονότων, ικανότητα εργασίας υπό την πίεση του χρόνου και της επικαιρότητας. To euronews εκπέμπει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ενδέχεται να χρειαστεί να εργαστείτε νύχτα ή/και σαββατοκύριακο.

Ευχαριστούμε για την αποστολή της υποψηψιότητάς σας (επιστολή με την οποία εκφράζετε τον ενδιαφέρον και τα κίνητρα σας, CV στα ελληνικά και στα αγγλικά ή στα γαλλικά) και τις οικονομικές σας απαιτήσεις αναφέροντας τα στοιχεία της αγγελίας JΒ/ΜΡ/ΝΕ/201206 στο:

euronews – Human Resources Dept 60, chemin des Mouilles – BP 161 – 69131 Lyon – Ecully Cedex – France e-mail: recrutement@eurοnews.com

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close