Η Θεσσαλονίκη στο National Geographic Traveller

Η Θεσσαλονίκη και οι άνθρωποί της θα πρωταγωνιστήσουν στο αφιέρωμα του National Geographic Traveller που ετοιμάζει ο έγκριτος δημοσιογράφος του πολυβραβευμένου περιοδικού κ. John Malathronas, ο οποίος από σήμερα επισκέπτεται την πόλη μας για τρεις ολόκληρες μέρες.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης , η έλευση του Ελληνοβρετανού επιτεύχθηκε μετά από συστηματικές προσπάθειες της – αρχής γενομένης από τις συναντήσεις που είχε μαζί του στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της τελευταίας τουριστικής έκθεσης World Travel Market – με σκοπό να προωθήσει τον προορισμό στο ταξιδιωτικό κοινό του ιδιαίτερα δημοφιλούς περιοδικού, στο πλαίσιο των ταξιδιών εξοικείωσης (press trips) που υλοποιεί.

Στόχος του δημοσιογράφου είναι να αναδείξει τη δημιουργική πλευρά του προορισμού και να παρουσιάσει τη Θεσσαλονίκη στις καλύτερες στιγμές της, πραγματοποιώντας επισκέψεις σε περιοχές που παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, αλλά και συνεντεύξεις με ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε διάφορους χώρους και που αντιστέκονται στην οικονομική κρίση και πετυχαίνουν μέσα από καινοτόμες ιδέες που εφαρμόζουν.

Έτσι, η Θεσσαλονίκη θα παρουσιάσει τις καλύτερες στιγμές της στη γαστρονομία, τις τέχνες, τον πολιτισμό, τη μουσική και το χορό διατηρώντας τη μοναδικότητά της, με αναφορές στην ιστορία και την κουλτούρα της, ως αναπόσπαστο κομμάτι στο εκτενές αφιέρωμα που ετοιμάζει ο γνωστός δημοσιογράφος και στο οποίο θα συμπεριληφθούν η Αθήνα και η Μύκονος.

Επιπλέον, ο κ. Malathronas θα παρουσιάσει με τη μορφή “recommendations by a travel expert” και δυο ξενοδοχεία της πόλης στην ενότητα Travel της ηλεκτρονικής έκδοσης του The Telegraph, προτείνοντάς τα στους επισκέπτες του site που επιθυμούν να επισκεφθούν τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε επίσης x

scroll to top

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στο e-dimosio.gr συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close